Kontaktirajte nas

Estetika lica

BOTOX

Vistabel je proizvod američke farmaceutske firme Allergan, jedini u BiH registrovan za upotrebu od strane Agencije za lijekove i medicinska sredstva i kao takav jedini botox preparat koji koristimo u našem radu sa pacijentima.

Šta se sve može postići Botoxom-Vistabelom?

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju hijaluronsku kiselinu u obliku gela. Hijaluronska kiselina je sastojak svakog organizma, i preko 50% hijaluronske kiseline svakog organizma se nalazi u koži. Snažno vezivanje vode je jedna od odlika hijaluronske kiseline, pa se osim za filere koristi i kao sredstvo koje je neizbježan dio kvalitetne kreme za lice. Hijaluronski fileri se mogu injektirati u svim regijama lica, a osim lica svoje mjesto mogu pronaći i u tretiranju regija na vratu, dekolteu ili šakama.

Hemijski piling

U ZU Implantoden, hemijski piling koristimo kao poseban tretman, ali i kao pripremu ili nadopunu drugim tretmanima. Koristimo SKIN TECH pilinge čija je formulacija bazirana na poštovanju fizioloških karakteristika kože.

SKIN TECH-ov Easy PHYTIC Solution sadrži sledeće AHA kiseline

Prilikom njegove upotrebe:

Dermapen tretmani

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nehirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži 12 mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.

U našoj ustanovi Dermapen terapiju mikroiglicama preporučujemo za:

PRP (Tretman vlastitom krvnom plazmom)

PRP terapija pomlađivanja matičnim ćelijama je revolucionarna metoda pri kojoj ljekar upotrebljava minimalnu količinu vaše krvi za pomlađivanje kože. Ovim postupkom na prirodan način potičemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu, smanjujemo bore i poboljšavamo tonus kože na licu. U PRP-u se uz trombocite nalaze faktori rasta i vaše matične ćelije, koje nadalje stimulišu proces obnavljanja. Budući da se kod ovog tretmana koristi vaša krv, ne unose se sintetičke supstance pa ne postoji mogućnost nuspojava. Tretman je u potpunosti netoksičan, hipoalergen i ne zahtijeva vrijeme oporavka.

Prije samog tretmana ljekar će standardnom procedurom izvaditi 8 ml vaše krvi. Bol koji osjetite jednak je onom koji osećate pri klasičnom vađenju krvi.

Vaše ćelije se potom ubrizgavaju u kožu gde je ona opuštena i/ili u bore.

Nakon tri do šest nedjelja počinje razvoj novog kolagena i krvnih sudova, a u idućih tri do šest mjeseci dolazi do nestanka linija i bora.

PRP terapija pomlađivanja matičnim ćelijama je jednostavan i siguran tretman. Obzirom da se PRP izvlači iz vaše krvi, ne postoji mogućnost prenosa bolesti, alergija ili imunoloških reakcija.

Naš tim